NESPRESSO PIXIE XN304510 červený

Opracovaná ocel
Přečtěte si více
Ref : XN304510

Základní údaje

POPIS

Kkapslový kávovarE NESPRESSO PIXIE: industriální design a dokonalý požitek z kávy.

Kapslový kávovar Nespresso Pixie je designový přístroj, jehož boční strany z tepaného kovu potěší každého milovníka industriálního stylu. Tento kávovar s bočními stranami z tepaného kovu byl navržen se silným důrazem na kvalitu kávy a zároveň zajímavý vzhled. Přístroj Pixie Nespresso má jen dvě tlačítka, zato však nabízí čerpadlo s vysokým tlakem 19 bar a systém s rychlým zahřátím. Zmáčknutí pouze jednoho tlačítka získáte ze své kávy maximum chuti. Přístroj dokáže připravit espreso i lungo, a představuje tak prvotřídní kvalitu i pro největší milovníky kávy. Vzhledem k pevné rukojeti z leštěné oceli je tento výrobek stejně odolný uvnitř jako navenek. Dobré věci jsou ty, které vydrží.

Specifikace

Počet receptů 2  
Počet současně připravovaných šálků 1  
Programovatelné automatické vypnutí Ano (9/30 minut)  
Nastavitelný odkapávač (počet úrovní) 2  

Dokumentace

FAQ

Ve vašem kávovaru se přirozeně usazuje vodní kámen; pravidelným odstraňováním vodního kamene prodloužíte životnost kávovaru tím, že k němu budete šetrnější. Odstraňování vodního kamene zachovává konstantní kvalitu připravené kávy. Vodní kámen může nenávratně poškodit výkonnost vašeho stroje.
Jelikož se techniky liší v závislosti na modelu, postupujte při odvápnění přístroje podle pokynů uvedených v uživatelské příručce.
Doporučujeme používat odvápňovací přípravek dodávaný výrobcem.
Můžete také použít kyselinu vinnou či citrónovou (k dostání v lékárnách či drogeriích) – 2 lžíce rozpusťte v půl litru vlažné vody a tento roztok nalijte do nádržky.
Při průměrné denní produkci 4 šálky a v případě tvrdé vody doporučujeme odvápňovat přístroj minimálně jednou za tři měsíce.
Pokud žijete v oblasti s velmi tvrdou vodou, bude nutné, abyste přístroj odvápňovali častěji.
Pokud je zanesená vodním kamenem, tak ano.
Vyčistěte ji vodou a/nebo čisticími prostředky doporučovanými výrobcem přístroje.
Předejdete tak zanášení vývodu vody a hygienickým potížím.
Zkontrolujte, jestli není přeplněný odkapávací tácek a případně ho vyprázdněte.
Ujistěte se, že je odkapávací tácek správně umístěn.
Voda z vodovodu (běžná domácí pitná voda) je naprosto vyhovující, pokud je bez zápachu, který mohl chuť nápoje pozměnit. Balená voda je také v pořádku.
Nepoužívejte chlazenou ani horkou vodu, protože by to mohlo ovlivnit teplotu nápoje.
Vždy používejte čerstvou vodu, a pokud systém nebyl používán více než dva dny, vodu vyměňte.
Pro přípravu studených nápojů používejte vodu s teplotou okolního prostředí, nikdy ne chlazenou vodu, a do šálku vložte dvě nebo více kostek ledu (20 g na kostku ledu).
Je třeba si uvědomit, že tvrdost vody je hlavním důvodem usazování vodního kamene v přístroji, a proto doporučujeme přístroj často odvápňovat (každé 3 měsíce nebo méně, podle tvrdosti vody).
Pokuste se zařízení zapnout dle postupu uvedeného v příručce k zařízení a zkontrolujte, zda je zásuvka funkční (např. k ní připojte jiné zařízení). Pokud je zásuvka funkční, ale zařízení přesto nefunguje, nepokoušejte se ho rozmontovat ani opravit a zaneste ho do autorizovaného servisu.
Zařízení dále nepoužívejte. Abyste předešli jakémukoli nebezpečí, nechte kabel vyměnit v autorizovaném servisu.
Espresso má výraznější aroma než „klasická“ káva.
Espresso se vyznačuje svým bohatým aroma a krémovou pěnou na povrchu.
Pro jeho přípravu je potřeba tlak 15 bar (čehož dosáhne pouze espresso přístroj), voda ohřátá na 90 - 92 °C, jemně namletá káva a přesně odměřená dávka kávy (7 g na šálek).
Vaše zařízení obsahuje četné obnovitelné nebo recyklovatelné materiály. Předejte je v místním sběrném středisku.
Pokud se domníváte, že některá část chybí, zavolejte prosím na středisko služeb pro spotřebitele a my Vám pomůžeme najít vhodné řešení.
Přejděte prosím do sekce „Obchod s příslušenstvím“ na internetové stránce, kde můžete snadno nalézt cokoliv, co budete ke svému výrobku potřebovat.
Podrobnější informace naleznete v oddělení Záruční podmínky na této stránce.
Scroll To Top