ESSENZA MINI XN110110 bílý

Esence toho nejlepšího ze značky Nespresso pro dokonalé potěšení z kvalitního espresa bez kompromisů
Přečtěte si více
Referenční číslo : XN110110

Základní údaje

POPIS

Kávovar na kapsle Krusp Nespresso Essenza Mini: spojení mimořádné kvality s ultrakompaktním designem

Co je malé, to je dobré – skvělým příkladem je ultrakompaktní přístroj Nespresso Essenza Mini, který nabízí dokonalý zážitek z espresa ve spojení s vysokou praktičností a mimořádnou kvalitou. Nová generace ultrakompaktních kávovarů nabízí intuitivní, jednoduché ovládání a elegantní moderní styl, který se skvěle hodí do každé kuchyně. Pomocí tohoto jednoduchého espresovače na kapsle si můžete stisknutím tlačítka připravit bezchybné espreso nebo lungo. Jeho tlak 19 bar zajišťuje mimořádnou kvalitu a dvě tlačítka s přizpůsobitelnými programy vyhoví každé chuti. K dokonalosti tohoto espresovače na kapsle ještě přispívá bleskurychlé nahřátí za pouhých 25 sekund a automatické funkce úspory energie. To vše získáte v jediném ultrakompaktním přístroji navrženém pro maximální pohodlí.

Specifikace

DALŠÍ
Nastavitelný odkapávač (počet úrovní) 2  
Programovatelné automatické vypnutí 9 nebo 30 minut  
Automatické vypnutí 9 nebo 30 minut  
Barva Bílá  
GLOBÁLNÍ
Tlak (bar) 19  
Aktivace zařízení Stiskněte tlačítko pro přípravu espresa nebo lunga  
Počet receptů 2  
Recepty Espresso Lungo  
TECHNICKÉ
Počet současně připravovaných šálků 1  

Dokumentace

FAQ

Voda z vodovodu (běžná domácí pitná voda) je naprosto vyhovující, pokud je bez zápachu, který mohl chuť nápoje pozměnit. Balená voda je také v pořádku.
Nepoužívejte chlazenou ani horkou vodu, protože by to mohlo ovlivnit teplotu nápoje.
Vždy používejte čerstvou vodu, a pokud systém nebyl používán více než dva dny, vodu vyměňte.
Pro přípravu studených nápojů používejte vodu s teplotou okolního prostředí, nikdy ne chlazenou vodu, a do šálku vložte dvě nebo více kostek ledu (20 g na kostku ledu).
Je třeba si uvědomit, že tvrdost vody je hlavním důvodem usazování vodního kamene v přístroji, a proto doporučujeme přístroj často odvápňovat (každé 3 měsíce nebo méně, podle tvrdosti vody).
Ve vašem kávovaru se přirozeně usazuje vodní kámen; pravidelným odstraňováním vodního kamene prodloužíte životnost kávovaru tím, že k němu budete šetrnější. Odstraňování vodního kamene zachovává konstantní kvalitu připravené kávy. Vodní kámen může nenávratně poškodit výkonnost vašeho stroje.
Jelikož se techniky liší v závislosti na modelu, postupujte při odvápnění přístroje podle pokynů uvedených v uživatelské příručce.
Doporučujeme používat odvápňovací přípravek dodávaný výrobcem.
Při průměrné denní produkci 4 šálky a v případě tvrdé vody doporučujeme odvápňovat přístroj minimálně jednou za tři měsíce.
Pokud žijete v oblasti s velmi tvrdou vodou, bude nutné, abyste přístroj odvápňovali častěji.
Pokud je zanesená vodním kamenem, tak ano.
Vyčistěte ji vodou a/nebo čisticími prostředky doporučovanými výrobcem přístroje.
Předejdete tak zanášení vývodu vody a hygienickým potížím.
Zkontrolujte, jestli není přeplněný odkapávací tácek a případně ho vyprázdněte.
Ujistěte se, že je odkapávací tácek správně umístěn.
Pokud nebyl spotřebič používán několik měsíců, může mít čerpadlo problém s obnovením průtoku vody.
Když vyberete malý nebo velký šálek, čerpadlo je hodně hlučné, ale nevycházejí žádné kapky.
- Pokud je uvnitř kapsle, odstraňte ji.
- Nádrž naplňte na maximum horkou vodou (60 °C).
- Zapněte přístroj a vyberte velký šálek.
- Každé 3 sekundy vyjměte a opět nasaďte nádržku. Z ventilu nádržky by měly unikat bublinky.
- Plnění je hotovo a z odtoku pro kávu vytéká voda.

Pokud plnění po těchto krocích nefunguje, odneste spotřebič do autorizovaného servisu.
Pokuste se zařízení zapnout dle postupu uvedeného v příručce k zařízení a zkontrolujte, zda je zásuvka funkční (např. k ní připojte jiné zařízení). Pokud je zásuvka funkční, ale zařízení přesto nefunguje, nepokoušejte se ho rozmontovat ani opravit a zaneste ho do autorizovaného servisu.
Zařízení dále nepoužívejte. Abyste předešli jakémukoli nebezpečí, nechte kabel vyměnit v autorizovaném servisu.
Espresso má výraznější aroma než „klasická“ káva.
Espresso se vyznačuje svým bohatým aroma a krémovou pěnou na povrchu.
Pro jeho přípravu je potřeba tlak 15 bar (čehož dosáhne pouze espresso přístroj), voda ohřátá na 90 - 92 °C, jemně namletá káva a přesně odměřená dávka kávy (7 g na šálek).
Vaše zařízení obsahuje četné obnovitelné nebo recyklovatelné materiály. Předejte je v místním sběrném středisku.
Pokud se domníváte, že některá část chybí, zavolejte prosím na středisko služeb pro spotřebitele a my Vám pomůžeme najít vhodné řešení.
Přejděte prosím do sekce „Obchod s příslušenstvím“ na internetové stránce, kde můžete snadno nalézt cokoliv, co budete ke svému výrobku potřebovat.
Podrobnější informace naleznete v oddělení Záruční podmínky na této stránce.
Scroll To Top