EXPERT&MILK XN601

Nová úroveň zážitku z kávy
Přečtěte si více
Referenční číslo : XN601810

Základní údaje

POPIS

Nespresso Expert, nová úroveň zážitku z kávy
 

Nespresso odkrývá novou úroveň zážitků s kávovarem Nespresso Expert & Milk . Expert & Milk nabízí všestrannost, aby obohatil všechny milovníky kávy o zkušenost, s jakou lehkostí se přístroj používá.

Chytrý a samostatný: po každé přípravě kávy bude použitá kapsle automaticky vyhozena
Rychlé nahřátí: do 25 vteřin je kávovar připraven pro přípravu vysoce kvalitního nápoje
Automatické vypnutí: kávovar je vybaven funkcí úspory energie. Přístroj se automaticky po 9 mintách vypne (možnost nastavení automatického vypnutí po 30 minutách, 2 hodinách, 8 hodinách)
Nejlepší výběr kávy: pouze 1 – 2 % z celosvětové produkce kávy může být použito pro Nespresso kávu Grand Crus

Specifikace

DALŠÍ
Nastavitelný odkapávač (počet úrovní) 2  
Vyjímatelný odkapávací miska    
Automatické vypnutí 9 minut (výrobní nastavení)  
Barva matná černá  
HLAVNÍ FUNKCE
Automatické vysunutí kapsle    
GLOBÁLNÍ
Frekvence 50-60  Hz
Způsob vlastního nastavení Skrze personalizovatelné recepty  
Tlak (bar) 19  
Individuální nastavení množství    
Odnímatelný zásobník na vodu    
Nádoba na použité kapsle Vloženo  
Detekce plného zásobníku na kapsle    
Automatické zastavení přípravy nápoje Ano  
Počet receptů 5  
Systém na pěnění mléka Aeroccino  
Recepty Ristretto 25 ml Espresso 40 ml Lungo 110 ml Americano 150 ml Hot Water 200 ml  
TECHNICKÉ
Počet současně připravovaných šálků 1  
ÚDRŽBA
Připomenutí odvápnění    

DOPLŇKY

Dokumentace

FAQ

Voda z vodovodu (běžná domácí pitná voda) je naprosto vyhovující, pokud je bez zápachu, který mohl chuť nápoje pozměnit. Balená voda je také v pořádku.
Nepoužívejte chlazenou ani horkou vodu, protože by to mohlo ovlivnit teplotu nápoje.
Vždy používejte čerstvou vodu, a pokud systém nebyl používán více než dva dny, vodu vyměňte.
Pro přípravu studených nápojů používejte vodu s teplotou okolního prostředí, nikdy ne chlazenou vodu, a do šálku vložte dvě nebo více kostek ledu (20 g na kostku ledu).
Je třeba si uvědomit, že tvrdost vody je hlavním důvodem usazování vodního kamene v přístroji, a proto doporučujeme přístroj často odvápňovat (každé 3 měsíce nebo méně, podle tvrdosti vody).
Ve vašem kávovaru se přirozeně usazuje vodní kámen; pravidelným odstraňováním vodního kamene prodloužíte životnost kávovaru tím, že k němu budete šetrnější. Odstraňování vodního kamene zachovává konstantní kvalitu připravené kávy. Vodní kámen může nenávratně poškodit výkonnost vašeho stroje.
Jelikož se techniky liší v závislosti na modelu, postupujte při odvápnění přístroje podle pokynů uvedených v uživatelské příručce.
Doporučujeme používat odvápňovací přípravek dodávaný výrobcem.
Při průměrné denní produkci 4 šálky a v případě tvrdé vody doporučujeme odvápňovat přístroj minimálně jednou za tři měsíce.
Pokud žijete v oblasti s velmi tvrdou vodou, bude nutné, abyste přístroj odvápňovali častěji.
Pokud je zanesená vodním kamenem, tak ano.
Vyčistěte ji vodou a/nebo čisticími prostředky doporučovanými výrobcem přístroje.
Předejdete tak zanášení vývodu vody a hygienickým potížím.
Zkontrolujte, jestli není přeplněný odkapávací tácek a případně ho vyprázdněte.
Ujistěte se, že je odkapávací tácek správně umístěn.
Pokud nebyl spotřebič používán několik měsíců, může mít čerpadlo problém s obnovením průtoku vody.
Když vyberete malý nebo velký šálek, čerpadlo je hodně hlučné, ale nevycházejí žádné kapky.
- Pokud je uvnitř kapsle, odstraňte ji.
- Nádrž naplňte na maximum horkou vodou (60 °C).
- Zapněte přístroj a vyberte velký šálek.
- Každé 3 sekundy vyjměte a opět nasaďte nádržku. Z ventilu nádržky by měly unikat bublinky.
- Plnění je hotovo a z odtoku pro kávu vytéká voda.

Pokud plnění po těchto krocích nefunguje, odneste spotřebič do autorizovaného servisu.
Pokuste se zařízení zapnout dle postupu uvedeného v příručce k zařízení a zkontrolujte, zda je zásuvka funkční (např. k ní připojte jiné zařízení). Pokud je zásuvka funkční, ale zařízení přesto nefunguje, nepokoušejte se ho rozmontovat ani opravit a zaneste ho do autorizovaného servisu.
Zařízení dále nepoužívejte. Abyste předešli jakémukoli nebezpečí, nechte kabel vyměnit v autorizovaném servisu.
Espresso má výraznější aroma než „klasická“ káva.
Espresso se vyznačuje svým bohatým aroma a krémovou pěnou na povrchu.
Pro jeho přípravu je potřeba tlak 15 bar (čehož dosáhne pouze espresso přístroj), voda ohřátá na 90 - 92 °C, jemně namletá káva a přesně odměřená dávka kávy (7 g na šálek).
Přejděte prosím do sekce „Obchod s příslušenstvím“ na internetové stránce, kde můžete snadno nalézt cokoliv, co budete ke svému výrobku potřebovat.
Podrobnější informace naleznete v oddělení Záruční podmínky na této stránce.
Vaše zařízení obsahuje četné obnovitelné nebo recyklovatelné materiály. Předejte je v místním sběrném středisku.
Pokud se domníváte, že některá část chybí, zavolejte prosím na středisko služeb pro spotřebitele a my Vám pomůžeme najít vhodné řešení.
Scroll To Top