MLÝNEK S MLECÍMI KAMENY GVX2

Kvalitní mlýnek s mlecími kameny se 17 nastaveními od jemného po hrubé mletí
Přečtěte si více
Ref : GVX242

Základní údaje

POPIS

Mlýnek na kávu KRUPS s mlecími kameny: čerstvě namletá káva v profesionální kvalitě

Mlýnek na kávu KRUPS vám umožní vychutnat si všechny vaše oblíbené kávové nápoje s lahodnou chutí díky stejnoměrné kvalitě mletí. Jeho 17 nastavení vám umožňuje zvolit si hrubost mletí, která je ideální pro požadovaný způsob přípravy výrazné aromatické kávy plné chuti, od jemného mletí po hrubé. Pomocí voliče počtu šálků můžete dosáhnout přesného množství namleté kávy od 2 do 12 šálků. Tento vynikající elektrický mlýnek na kávu se dodává s velkoobjemovým zásobníkem na kávová zrna s bezpečnostním víkem a jeho mlecí kámen i nádobu na namletou kávu lze pro snadné čištění vyjmout.

Specifikace

Příkon 110  W
Nastavení rychlosti 1 RYCHLOST  
Počet čepelí 1  
Typ čepelí MLECÍ KÁMEN  
Objem misky 0.125  kg
Materiál nádoby Plast  
Barva černá/kov  
Záruka 2 ROKY  

DOPLŇKY

Dokumentace

FAQ

Udržovat kávomlýnek v čistotě je nezbytné pro dosažení nejlepších výsledků, pokud jde o chuť. Většina kávových zrn obsahuje oleje, které se mohou časem zvýraznit, a tím změnit chuť kávy. Po každém použití vyprázdněte zásobník na mletou kávu.
Před čištěním mlýnek vždy odpojte. Mlýnek, napájecí šňůru ani zástrčku nikdy nenamáčejte. K čištění spotřebiče nepoužívejte agresivní saponáty ani abrazivní drátěnky.
Zkontrolujte, zda je spotřebič zapojený do zásuvky a víko je správně nasazené.
Pokud stále nefunguje, obraťte se na autorizované servisní středisko.
Doporučujeme kávová zrna skladovat na chladném a suchém místě. Měla by se uchovávat v neprůhledné, vzduchotěsné nádobě. Kyslík a vlhkost jsou největšími nepřáteli kávy, jakmile se pomele, rychle ztrácí na kvalitě: vlhkost mění chuť i aroma, káva se stává zvětralou, bez chuti. Kyslík oxiduje mletou kávu a posiluje hořkou chuť nápoje; kávová zrna by se proto měla mlít před přípravou kávy.
Záleží na typu kávovaru, který používáte. Proto je také mletá káva na espreso daleko jemnější než pro filtrační kávovar.
Mletí kávy přímo před použitím zachovává jeho aroma a chuť.
Celá kávová zrna můžete uchovávat i několik měsíců. Jakmile se ale namelou, ztrácí káva rychle své aroma. Při pokojové teplotě lze mletou kávu uchovávat 7 až 10 dnů. Pro zachování aroma vaší mleté kávy doporučujeme dodržovat tyto pokyny: uchovávejte mletou kávu v neprůhledné, vzduchotěsné nádobě a v chladničce, kde ji můžete uchovávat po dobu jednoho měsíce.
Pokud je váš kávomlýnek vybaven tříštivým nožem, je možné ho použít také k mletí koření, ořechů a obilnin. Jestliže je kávomlýnek vybaven mlecím kamenem, můžete v něm mlít pouze kávu.
Přejděte prosím do sekce „Obchod s příslušenstvím“ na internetové stránce, kde můžete snadno nalézt cokoliv, co budete ke svému výrobku potřebovat.
Podrobnější informace naleznete v oddělení Záruční podmínky na této stránce.
Vaše zařízení obsahuje četné obnovitelné nebo recyklovatelné materiály. Předejte je v místním sběrném středisku.
Pokud se domníváte, že některá část chybí, zavolejte prosím na středisko služeb pro spotřebitele a my Vám pomůžeme najít vhodné řešení.
Scroll To Top