Mlýnek na kávu KRUPS Fast-Touch GX204D10

Čerstvě namletá kávová zrna i koření bez ztráty chuti
Přečtěte si více
Referenční číslo : GX204D10

Základní údaje

POPIS

Výkonný mlýnek pro přípravu čerstvě namleté kávy a mnoho dalšího

Čerstvě & kvalitně namletá káva je základem každého dobrého kávového nápoje. Mlýnek na kávu KRUPS Fast-Touch umožňuje snadné mletí kávy plné aroma a chutí. Objevte vašeho dokonalého pomocníka pro pohodové ráno: kvalitní nerezové nože pro rovnoměrné výsledky od hrubého po jemné mletí, ideální objem 85 gramů, mletí stisknutím jediného tlačítka, bezpečnostní spínač a mnoho dalšího. Mlýnek Fast-Touch lze také použít k sekání a mletí ořechů, semínek, bylinek a koření.

Specifikace

HLAVNÍ FUNKCE
Kapacita mletí 85  g
OSTATNÍ FUNKCE
Barva Nerezová ocel  
Příkon 200  W
Typ zástrčky EU  

DOPLŇKY

Dokumentace

FAQ

Udržovat kávomlýnek v čistotě je nezbytné pro dosažení nejlepších výsledků, pokud jde o chuť. Většina kávových zrn obsahuje oleje, které se mohou časem zvýraznit, a tím změnit chuť kávy. Po každém použití vyprázdněte zásobník na mletou kávu.
Před čištěním mlýnek vždy odpojte. Mlýnek, napájecí šňůru ani zástrčku nikdy nenamáčejte. K čištění spotřebiče nepoužívejte agresivní saponáty ani abrazivní drátěnky.
Zkontrolujte, zda je spotřebič zapojený do zásuvky a víko je správně nasazené.
Pokud stále nefunguje, obraťte se na autorizované servisní středisko.
Pokuste se zařízení zapnout dle postupu uvedeného v příručce k zařízení a zkontrolujte, zda je zásuvka funkční (např. k ní připojte jiné zařízení). Pokud je zásuvka funkční, ale zařízení přesto nefunguje, nepokoušejte se ho rozmontovat ani opravit a zaneste ho do autorizovaného servisu.
Zařízení dále nepoužívejte. Abyste předešli jakémukoli nebezpečí, nechte kabel vyměnit v autorizovaném servisu.
Doporučujeme kávová zrna skladovat na chladném a suchém místě. Měla by se uchovávat v neprůhledné, vzduchotěsné nádobě. Kyslík a vlhkost jsou největšími nepřáteli kávy, jakmile se pomele, rychle ztrácí na kvalitě: vlhkost mění chuť i aroma, káva se stává zvětralou, bez chuti. Kyslík oxiduje mletou kávu a posiluje hořkou chuť nápoje; kávová zrna by se proto měla mlít před přípravou kávy.
Záleží na typu kávovaru, který používáte. Proto je také mletá káva na espreso daleko jemnější než pro filtrační kávovar.
Mletí kávy přímo před použitím zachovává jeho aroma a chuť.
Celá kávová zrna můžete uchovávat i několik měsíců. Jakmile se ale namelou, ztrácí káva rychle své aroma. Při pokojové teplotě lze mletou kávu uchovávat 7 až 10 dnů. Pro zachování aroma vaší mleté kávy doporučujeme dodržovat tyto pokyny: uchovávejte mletou kávu v neprůhledné, vzduchotěsné nádobě a v chladničce, kde ji můžete uchovávat po dobu jednoho měsíce.
Pokud je váš kávomlýnek vybaven tříštivým nožem, je možné ho použít také k mletí koření, ořechů a obilnin. Jestliže je kávomlýnek vybaven mlecím kamenem, můžete v něm mlít pouze kávu.
Vaše zařízení obsahuje četné obnovitelné nebo recyklovatelné materiály. Předejte je v místním sběrném středisku.
Pokud se domníváte, že některá část chybí, zavolejte prosím na středisko služeb pro spotřebitele a my Vám pomůžeme najít vhodné řešení.
Přejděte prosím do sekce „Obchod s příslušenstvím“ na internetové stránce, kde můžete snadno nalézt cokoliv, co budete ke svému výrobku potřebovat.
Podrobnější informace naleznete v oddělení Záruční podmínky na této stránce.
Scroll To Top